Conferința: Condusul defensiv vs Studentul 2.0 - Marketing Strategic si Managementul Vanzarilor - 2018

Cosmin OLTEANU, Silviu TOMA, Cătălin BOICEANU și Emil BOJIN au fost principalii speakeri la Conferința cu tema : Condusul defensiv vs Studentul 2.0 la Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea din București, în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor ( www.faa.ro/msmv ) și a programului de licență Marketing ( www.faa.ro/mk ).


 Studenți și persoane preocupate de domeniul auto, au aflat de la specialiști și traineri în domeniu despre conducerea defensivă și comportamentul preventiv la volan. Au fost prezentate studii de caz și statistici, iar studenții au învățat cum să se comporte în situații limită, ce apar  în condiții de trafic.
 Studenții au avut ocazia  de a afla lucruri noi, dar si de a participa activ la discuțiile în dezbatere.
 În cadrul conferinței au fost următoarele prezentări:
 Silviu TOMA, trainer la Academia Titi Aur și trainer certificat internațional BMW a prezentat date rezultate din munca de cercetare, despre poziția corecta la volan, regula celor două secunde, fenomenul de subvirare și supravirare.
 Cosmin OLTEANU, conferențiar universitar și coordonator al programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor – MSMV, a prezentat câteva aspecte despre ce înseamnă tehnologia în viața conducătorului auto dar și a pietonului, făcându-se referire la comportamentul individului, de a fi online, chiar și când nu ar fi cazul.
 Catalin Boiceanu, reprezentantul Patronatului roman al brokerilor, a prezentat câteva aspecte despre piața de asigurări auto și nevoia de a conduce preventiv, fapt ce se reflectă de multe ori în prețul polițelor RCA la nivelul tinerei generații.
 Emil Bojin, vicepreședintele Asociației APC Pro Consumatori, a prezentat câteva aspecte despre drepturile cetățeanului și rolul acestuia în chiar și în domeniul auto.
 Evenimentul a avut luni, 26 Noiembrie 2018, ora 14, în amfiteatrul Pompeiu, et. 2, Regina Elisabeta 4-12, Facultatea de Matematica și Informatică, Universitatea din București.

Parteneri Conferință:

   - PRBAR ( Patronatul Roman al Brokerilor)   
   - PRBAR Academy   
   - Asociația Pro Consumatori   
 
#ata #academiatitiaur #atateam #atacircuit #conduceredefensiva#sigurantalavolan #msmv #marketing #onlinemarketing