Vizită la Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" București - octombrie 2019

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv )  de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au avut plăcerea de a participa la o vizită de lucru la Aeroclubul Teritorial  "Aurel Vlaicu" București, unde au învățat lucruri noi despre activitățile de marketing ale Aeroclubului, despre istoria aviatică a acestuia dar au și vizitat hangarele unde au văzut diverse aeronave, atât cu motor, cât și fără motor (planoare).

În incinta hangarelor au văzut planoarele celor de la White Wings, aeronavele de acrobație cu care zboară cei de la Hawks Of Romania, dar si alte aeronave de antrenament și școală. Aceștia le-au spus studenților și despre cursurile organizate de Aeroclubul României. Atât cursurile teoretice, cât și cele practice, au în vedere obținerea licențelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate. Aeroclubul României oferă posibilitatea efectuării gratuite a cursurilor pentru pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial.

Mulțumim pe această cale domnilor Niculae Gheorghe (Sef Serviciu Operațiuni Sol), Nicolae Cosmin (Comandant Adjunct al Aeroclubului Teritorial  "Aurel Vlaicu" București) și George Rotaru (directorul Aeroclubului României, unul dintre cei mai buni piloți de acrobație pe care îi are România).